BriaN-10R
No więc jakie proponujecie reguły gry w meczach? Moja propozycja to:
- mecze na czas, po 45 minut połowa, razem 90 minut, 15 minut przerwa
- w razie remisu możliwa dogrywka po 15 minut połowa i 5 minut przerwa
- za SPECJALNE wybicie piłki daleko za bramkę, ten kto ją wybije albo nie gra przez dwie akcje, albo idzie po piłkę (do wyboru)
- nie wyzywamy się na meczach ani nie bijemy się (ludzi ze swojej drużyny też nie )
- jeśli nie chcemy grać to odpowiednio wcześniej mówimy przeciwnej drużynie, że nie chcemy grać i ustalamy albo walkower, albo przekładamy mecz na inny dzień
- proponuję, żebyśmy grali mecze w dni: Poniedziałek, Środa, Piątek + sobota jak się wszystkim będzie chciało (ale sobota by była jako dodatkowe mecze, nie wpisywane w tabele)
- moglibyśmy grać po 5-6 osób w zależności ile osób by było, ale zawsze po tyle osób, żeby w obu drużynach było po równo
- przed meczem moglibyśmy robić jakieś 5 minutowe rozgrzewki typu podawanie sobie itp.
- jeśli nie ma jakiegoś zawodnika w zespole (wyjechał itp.) to może zastąpić kumpel z innej drużyny
Co wy na to (w szczególności Michał bo u nas w sumie chyba wszystkim by to pasowało)?
Piszcie komentarze
ehe mi jak najbardziej pasuje jeszce pouzgadniam z tamtymi od nas nas tez bedzie 5 ale jeszce sie dogadamy... i jeszce jedno ale to jwst juz pewne ze wszyscy beda we wakacje i beda grac w pile
BriaN-10R
No to git, to jeszcze ziomków z drużyny popytaj czy im pasi i jak coś to możemy na takich zasadach grać
BriaN-10R
No dobra, można sobie pobluzgać, ale nie tak żeby używać kurw zamiast przecinków i nie robić combosów z tych przekleństw, no ale jak nie trafisz na pustą bramkę na przykład to możesz sobie stwierdzić "nooooo kuuuuurwaaaaaa!!!!!"
Teodorów City
Zgadzam się z REGULMINEM (bez zastrzeżeń)
Sokole Pole Błyskawica
Też sie zgadzam z regulaminem
BriaN-10R
Proponuję jeszcze dodatkowo:
- nie robimy zmian w trakcie meczu (ustalamy skład przed meczem, i takim meczem gramy, żeby było sprawiedliwie bo my nie mamy nikogo na zmiany a wy macie w pizdu dużo osób w składach, a powinno być fair play, więc przed meczem ustalamy kto gra i nie robimy zmian w trakcie meczu)
- jak ktoś kopnie piłkę tak, że się odbije od krzaków czy drzewa, które są na linii (wiecie chyba o które miejsce boiska mi chodzi) to jak ktoś tak kopnie piłkę i się odbije to jest aut, bo gdyby nie było drzewa czy krzaków to by wypadła, zawsze tak graliśmy i nie wiem czemu nagle twierdzicie że jak się odbije to gramy dalej, bo to jest nie uczciwe
- nie drzemy mordy bez powodu
BriaN-10R
a nie miało być jedna osoba na dwadzieścia minut?